Ads 468x60px

Αποστολή


Καλώς ήρθατε στο σωματειο διδυμων νομου Χανιων . Tο σωματείο μας προσφέρει τη φιλία, την υποστήριξη και την εκπαίδευση στις οικογένειες, που εχουν διδυμα , τριδυμα κ.τ.λ. .
ΣΚΟΠΟΣ του συλλογου μας ειναι να βοηθήσει τους γονείς να αντιμετωπίσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες των πολλαπλών γεννήσεων, ετσι ωστε και οι δύο γονείς και τα παιδιά να μπορούν να απολαύσουν καλύτερη ποιότητα ζωής. Οι στόχοι μας είναι:


- Κατανόηση και στηριξη στην αντιμετώπιση ειδικών κοινωνικών καταστάσεων των οικογενειων με πολλαπλες κυησεις
- Αμοιβαία ανταλλαγή ιδεών
- Προγραμματισμενες συναντησεις για να ενισχυουμε την κοινωνικοποιηση των μελων με χαλαρωση , φαγητο , παιχνιδι κ.λ.π
- Δημιουργία δυναμικού ιστοτόπου οπο τα μελη θα μπορουν να επικοινωνου μεταξυ τους
- Δημιουργία Μηνιαίου περιοδικού
- Βοήθεια στους υποψηφιους νεους γονεις πολλαπλων κυησεων με συμβουλευτικη αγωγη απο ειδικους ψυχολογους κ.ά
- Ημεριδες
- Διαφορες εκδηλωσεις κοινωνικου ,φιλανθρωπικου χαρακτηρα
- Τακτες γενικες συνελευσεις για να περνουμε αποφασεις για διαφορα θεματα ,

Επίσης
- να ενθαρρύνουμε τα μέλη μας να συμμετέχουν σε ηλεκτρονικές συζητήσεις όπου τα μέλη θα μπορουν να υποβάλλουν ερωτήσεις και να περνουν απαντησεις απο ειδικους
- να δημιουργησουμε ξεχωριστα τμηματα για τους γονεις βρεφων , νηπιων ,προσχολικης και σχολικης ηλικιας
- Συγκέντρωση χρηματοδοτικών πόρων και φιλανθρωπία για τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν δύσκολες οικονομικές περιόδους.
- Υποτροφιες
- ΝΑ αποκτησουμε ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ μελους για δυνατοτητα εκπτωσεων σε τοπικο και εθνικο επιπεδο
-


Έχουμε έναν κοινό στόχο, και αυτός είναι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο.

5 σχόλια:

alma είπε...

Δεν είμαι από την Κρήτη και δε μένω στην Κρήτη. Όμως έχω τριδυμάκια, είναι ήδη σχεδόν 11 ετών. Πραγματικά λείπει ένας τέτοιος σύλλογος ή έστω ιστοχώρος ανταλλαγής απόψεων. Πολλές φορές έχω επικοινωνήσει με γονείς πολυδυμων στο εξωτερικό, μιας και δεν είχα βρει κάτι εδώ. Να είστε καλά και καλή επιτυχία στο έργο σας. Αλεξανδρα

Τζένη είπε...

Γεια σας!!!!

Είμαι μητέρα δίδυμων παιδιών και ζω στην ΑΘήνα!Ενθουσιάστηκα πολύ όταν έμαθα πως ιδρύθηκε σύλλογος που αφορά τα δίδυμα και πολύδυμα παιδιά!!!

Διατηρώ τα τελευταία 2 χρόνια ένα blog,www.twinsinaction.com, που αφορά την ζωή των δίδυμων παιδιών μου καθώς και αναρτώ άρθρα σχετικά με τα δίδυμα παιδιά και τους γονείς τους.
Επίσης έχω δημιουργήσει και σελίδα στο facebook με γονείς διδύμων και ανταλλάσουμε απόψεις,εμπειρίες και βοηθάμε η μία την άλλη!!!https://www.facebook.com/pages/%CE%94%CE%B9%CE%B4%CF%85%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B7-Blog/116050321778373

Τζένη είπε...

Θα ήθελα να μου δώσετε κάποιο e-mail επικοινωνίας ώστε αν γίνεται να μπορέσω και κάποιο τρόπο να συνεισφέρω στο σύλλογο και να γίνω μέλος!

Unknown είπε...

Αγαπητη Τζενη είμαστε κι εμεις πλεον στο FB κι εκεί θα βρείς και κινητά τηλ. Επίσης μπορείς να επικοινωνησεις μαζί μας και στο didimagreece@gmail.com. Σ'ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Σωτήρης Κάτσουνας, Αντιπρόεδρος

Markodimitraki Maria είπε...

Καλησπέρα σας! Είμαι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αναπτυξιακής Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης και μητέρα διδύμων! Αξιόλογη η προσπάθειά σας και σας συγχαίρω! Είμαι στη διάθεσή σας όπου μπορώ να συνεισφέρω! Δουλεύουμε ερευνητικά κυρίως με βρέφη και μικρά παιδιά. Θα ήταν πολύτιμη η συμβολή σας στην έρευνα, αν συμπληρώνατε το ερωτηματολόγιο για το δεσμό στους διδύμους. Καλή ανατροφή στα παιδιά σας!!! Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYFokpHqGjvRvbbBFMshKmk6vR9-5M9HMK28ph-hcOYu2Cxw/viewform?usp=sf_link

Δημοσίευση σχολίου

 

Sample text

Sample Text

Sample Text